Skip to content

Over Ons

Over Ons

Connected Working specialiseert zich in recruitment, werving en selectie & detachering van professionals in Scaling Agile. 

Connected Working is onderdeel van de Connected Movement. Wij zijn een netwerk van professionals uit het werkveld van Scaling Agile die vanuit hun diverse specialisaties oplossingen bieden voor grote organisaties die willen transformeren naar een wendbare, klantgerichte en voorspelbare organisatie.

Wij helpen organisaties om hun implementatiekracht aan te wenden. Dit kan door coaching, consultancy, workshops, trainingen en door interim specialisten te leveren. 

In 2020 zijn we opgericht als Connected Learning en snel uitgegroeid tot een bekende naam. Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn organiseren we ons volgens onderstaande specialisaties:

  • Connected Learning > Trainingen in SAFe, DevOPs en alles wat komt kijken bij Scaling Agile.
  • Connected Network > Dé netwerk organisatie voor o.a. SPC’s in de BeNeLux.
  • Connected Working > specialiseert zich in recruitment, werving en selectie & detachering van professionals in Scaling Agile. 
  • Connected Solutions > (software) oplossingen die grote organisaties ondersteunen bij een succesvolle bedrijfsvoering.

Met uw vaste gesprekspartner heeft u toegang tot een flexibel netwerk van 120+ ervaren vakmensen en een breed scala aan opleidingen, workshops en meer.